Bygg smartare med Lättbygg

Egna ritningar eller arkitektritat, vi bygger det Du vill ha, Du kan till och med lämna in en enkel skiss så gör vi ritningarna. Sen utformar Lättbygg husbyggsatsen för rationellt lösvirkesbyggande som Du vill ha den.

Lättbygg levererar ett stompaket som i sig kombinerar det bästa ur lösvirkesbyggande och prefab hus. Med Lättbygg har du snabbt allt under tak, precis som med ett prefab hus.

Med Lättbygg erhåller man en fukt- och vädersäker, snabb och enkel metod för husbygget. Lättbygg levererar byggstommen, vindskydd, underlagstak samt isolerar konstruktionen när väl allt är rest.

Du bestämmer om Du vill ha ett passivhus/lågenergihus eller ett standardhus. Lättbyggs byggsystem fungerar lika bra till arkitektritade villor samt passivhus/lågenerig hus.

Materialet är färdigkapat och tydligt markerat, vilket innebär att du snabbt och säkert samt utan spill reser stommen. Det ingår även konstruktionsberäkningar samt A-ritningar, K-ritningar och kompletta montageritningar som visar varje detalj som ingår i vår leverans.

För dig som byggare innebär det ett effektivt byggande som besparar dig och dina kunder många timmar.

Klicka här för Lättbyggs broschyr

 

 

Referenser

Fler inser fördelarna med Lättbyggs system!

Referenser →

Vill du bygga med Lättbygg?

Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakt →